Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου για το Unlock me escape room

Στο Unlock me escape room, προσβάσιμο από το www.unlockmeescaperoom.com, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από το Unlock me escape room και πώς τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράστηκαν ή/και συλλέγουν στο Unlock me escape room. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών εκτός αυτού του ιστότοπου.

Συγκατάθεση

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας και συμφωνείτε με τους όρους της.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι προσωπικές πληροφορίες που σας ζητείται να παρέχετε και οι λόγοι για τους οποίους σας ζητείται να τις παρέχετε, θα σας γίνουν σαφείς στο σημείο που σας ζητάμε να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εάν επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες για εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα περιεχόμενα του μηνύματος ή/και των συνημμένων που ενδέχεται να μας στείλετε και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε.

Όταν εγγράφεστε για έναν Λογαριασμό, ενδέχεται να ζητήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων όπως όνομα, όνομα εταιρείας, διεύθυνση, διεύθυνση email και αριθμό τηλεφώνου.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους, μεταξύ των οποίων:

  • Παρέχουμε, λειτουργούμε και συντηρούμε τον ιστότοπό μας
  • Βελτιώνουμε, εξατομικεύουμε και επεκτείνουμε τον ιστότοπό μας
  • Κατανοούμε και αναλύουμε πώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας
  • Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα
  • Επικοινωνούμε μαζί σας, είτε απευθείας είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών, για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο και για σκοπούς μάρκετινγκ και προώθησης
  • Σας στέλνουμε email
  • Βρίσκουμε και αποτρέπουμε την απάτη

Αρχεία καταγραφής

Το Unlock me Escape Room ακολουθεί μια τυπική διαδικασία χρήσης αρχείων καταγραφής. Αυτά τα αρχεία καταγράφουν τους επισκέπτες όταν επισκέπτονται ιστότοπους. Όλες οι εταιρείες φιλοξενίας το κάνουν αυτό και ένα μέρος των αναλυτικών στοιχείων των υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αρχεία καταγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), τύπο προγράμματος περιήγησης, πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας, σελίδες παραπομπής/εξόδου και πιθανώς τον αριθμό των κλικ. Αυτά δεν συνδέονται με πληροφορίες που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Σκοπός των πληροφοριών είναι η ανάλυση των τάσεων, η διαχείριση του ιστότοπου, η παρακολούθηση της κίνησης των χρηστών στον ιστότοπο και η συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

Cookies και Web Beacons

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος, το Unlock me escape room χρησιμοποιεί «cookies». Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προτιμήσεων των επισκεπτών, και των σελίδων στον ιστότοπο που επισκέφτηκε ή επισκέφτηκε ο επισκέπτης. Οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών, προσαρμόζοντας το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας με βάση τον τύπο του προγράμματος περιήγησης των επισκεπτών ή/και άλλες πληροφορίες.

Για περισσότερες γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cookies, διαβάστε τη πολιτική μας για τα Cookies.

Πολιτικές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Διαφημιστικών Συνεργατών

Μπορείτε να συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα για να βρείτε την Πολιτική Απορρήτου για κάθε έναν από τους διαφημιστικούς συνεργάτες του Unlock me escape room.

Οι διακομιστές διαφημίσεων ή τα δίκτυα διαφημίσεων τρίτων χρησιμοποιούν τεχνολογίες όπως cookie, JavaScript ή Web Beacons που χρησιμοποιούνται στις αντίστοιχες διαφημίσεις τους και συνδέσμους που εμφανίζονται στο Unlock me escape room, οι οποίοι αποστέλλονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης των χρηστών. Λαμβάνουν αυτόματα τη διεύθυνση IP σας όταν συμβεί αυτό. Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών τους καμπανιών ή/και για την εξατομίκευση του διαφημιστικού περιεχομένου που βλέπετε στους ιστότοπους που επισκέπτεστε.

Λάβετε υπόψη ότι το Unlock me escape room δεν έχει πρόσβαση ούτε έλεγχο σε αυτά τα cookie που χρησιμοποιούνται από τρίτους διαφημιστές.

Πολιτικές απορρήτου τρίτων

Η Πολιτική απορρήτου του Unlock me escape room δεν ισχύει για άλλους διαφημιστές ή ιστότοπους. Επομένως, σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες Πολιτικές απορρήτου αυτών των διακομιστών διαφημίσεων τρίτων για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Μπορεί να περιλαμβάνει τις πρακτικές και τις οδηγίες τους σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης από ορισμένες επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω των επιμέρους επιλογών του προγράμματος περιήγησής σας. Για να μάθετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση cookie με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης ιστού, μπορείτε να τις βρείτε στους αντίστοιχους ιστότοπους των προγραμμάτων περιήγησης.

Δικαιώματα απορρήτου CCPA (Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία)

Σύμφωνα με τον CCPA, μεταξύ άλλων δικαιωμάτων, οι καταναλωτές της Καλιφόρνια έχουν το δικαίωμα:

Ζητήστε από μια επιχείρηση που συλλέγει προσωπικά δεδομένα καταναλωτή να αποκαλύψει τις κατηγορίες και συγκεκριμένα κομμάτια προσωπικών δεδομένων που έχει συλλέξει μια επιχείρηση σχετικά με τους καταναλωτές.

Ζητήστε από μια επιχείρηση να διαγράψει τυχόν προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον καταναλωτή που έχει συλλέξει μια επιχείρηση.

Ζητήστε από μια επιχείρηση που πουλά τα προσωπικά δεδομένα ενός καταναλωτή, να μην πουλά τα προσωπικά δεδομένα του καταναλωτή.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαιώματα Προστασίας Δεδομένων GDPR

Θα θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα ακόλουθα:

Δικαίωμα πρόσβασης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων. Ενδέχεται να σας χρεώσουμε μια μικρή χρέωση για αυτήν την υπηρεσία.

Δικαίωμα διόρθωσης – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία πιστεύετε ότι είναι ανακριβής. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι ελλιπείς.

Δικαίωμα διαγραφής – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία – Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων – Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει σε άλλο οργανισμό ή απευθείας σε εσάς, υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Εάν κάνετε ένα αίτημα, έχουμε ένα μήνα για να σας απαντήσουμε. Εάν θέλετε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληροφορίες για τα Παιδιά

Ένα άλλο μέρος της προτεραιότητάς μας είναι η προσθήκη προστασίας για τα παιδιά κατά τη χρήση του Διαδικτύου. Ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρατηρούν, να συμμετέχουν ή/και να παρακολουθούν και να καθοδηγούν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα.

Το Unlock me escape room δεν συλλέγει εν γνώσει μας προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης από παιδιά κάτω των 13 ετών. Εάν πιστεύετε ότι το παιδί σας παρείχε αυτού του είδους τις πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας αμέσως και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να αφαιρέσουμε αμέσως τέτοιες πληροφορίες από τα αρχεία μας.